Skip to main content

Gordijnen op maat gemaakt in Gemert

Onmisbaar in ieder interieur: goede gordijnen. Want naast de nodige privacy of verduistering, maakt u het met gordijnen gezellig en warm in huis. Gordijnen gegeven gegarandeerd sfeer, welke woonstijl u ook heeft. Ga bijvoorbeeld voor extra warmte met velours gordijnen of houdt het natuurlijk met linnen. En of u nu op zoek bent naar lichtdoorlatende of verduisterende gordijnen: bij Snijders Woonstyle bent u aan het juiste adres. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom in het centrum van Gemert. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken zodat u investeert in gordijnen die perfect bij u passen.

Overgordijnen

Overgordijnen zijn niet alleen geschikt voor privacy, ze worden ook vaak gebruikt als sfeermaker in huis. Ze bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van je woon- of slaapkamer. Het is daarom belangrijk om de juiste overgordijnen te kiezen. Bij Snijders Woonstyle kunt u kiezen uit vele kleuren en stofsoorten, we adviseren u graag over de juiste keuze. Bovendien maken we u gekozen overgordijn altijd perfect op maat.

Meer over overgordijnen

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen, ook wel inbetweens zijn een kruising van gordijnen en vitrages. Inbetweens zijn vaak in meer of mindere mate doorschijnend. Daarom worden ze vaak gecombineerd met andere raamdecoratie zoals jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en plissés. Bij Snijders Woonstyle adviseren we u graag over de juiste kleur en stofsoort. Bovendien maken we u gekozen inbetween gordijn altijd perfect op maat.

Meer over inbetweens

Vakkundig gehangen in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk

Gordijnen inmeten, op maat maken en ophangen is een ambacht dat onze gespecialiseerde stoffeerders als geen ander beheersen. Zij komen uw nieuwe gordijnen vakkundig hangen in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk. Maar ook als u verder weg woont bent u van harte welkom bij Snijders Woonstyle.

Contact

Snijders Woonstyle: uw gordijnenspecialist in het centrum van Gemert

Wilt u verschillende opties naast elkaar zien? Kleuren in het daglicht bekijken? Of ervaren hoe het materiaal aanvoelt? Kom dan langs in onze ruime showroom in hartje Gemert. Onze gordijnenspecialisten luisteren graag naar uw wensen onder het genot van een kopje koffie en geven u advies op maat. Het vak is van vader op zoon aan ons doorgegeven. Deze jarenlange ervaring zorgt dat wij u kunnen helpen aan gordijnen waar u generaties lang van geniet.

Inspiratie of advies nodig?

We verwelkomen u graag in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies