Skip to main content

De houten vloeren specialist in Gemert

Een houten vloer heeft een eigen karakter. Elke houten vloer is anders door de gebruikte houtsoort, de structuur van de planken en de manier van leggen. In het assortiment van Snijders Woonstyle hebben we verschillende mooie merken houten vloeren van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u extra lang van uw houten vloer genieten.

Kies uw stijl uit verschillenden houten vloeren

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we de mooiste en meest kwalitatieve houten vloeren voor u geselecteerd. Ieder met hun eigen eigenschappen, voordelen en charme. We nodigen u van harte uit om de opties te komen bekijken in onze showroom in Gemert. Gaat u voor een houten parketvloer? Eiken? Of grenen bijvoorbeeld? Aan u de keuze.

Vakkundig geplaatst in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk

Een houten vloer leggen is een ambacht dat onze gespecialiseerde stoffeerders als geen ander beheersen. Zij komen uw nieuwe vloer vakkundig plaatsen in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk. Maar ook als u verder weg woont bent u van harte welkom bij Snijders Woonstyle.

Contact

Schuren of behandelen?

Bent u al de trotse eigenaar van een houten vloer? En is deze aan onderhoud toe? Ook hiervoor kunt u terecht bij Snijders Woonstyle. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Inspiratie of advies nodig?

We verwelkomen u graag in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies