Skip to main content

Overgordijnen op maat gemaakt in Gemert

Overgordijnen zijn niet alleen geschikt voor privacy, ze worden ook vaak gebruikt als sfeermaker in huis. Ze bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van je woon- of slaapkamer. Het is daarom belangrijk om de juiste overgordijnen te kiezen. Bij Snijders Woonstyle kunt u kiezen uit vele kleuren en stofsoorten, we adviseren u graag over de juiste keuze. Bovendien maken we u gekozen overgordijn altijd perfect op maat.

Verschillende soorten overgordijnen

Bij Snijders Woonstyle hebben we een ruim aanbod gordijnstoffen in ons assortiment. Stuk voor stuk met zorg geselecteerd en goed bevonden door onze ervaren vakmensen. Denk bijvoorbeeld eens aan luxe ogende velours gordijnen of geef uw interieur een natuurlijke tintje met linnen gordijnen. Daarnaast zijn er verschillende afwerkingen mogelijk, zoals gordijnen met een moderne waveplooi of gehangen op een trendy zwarte designrail. En wist u dat sommige gordijnen een isolerende werking hebben? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Vakkundig gehangen in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk

Overgordijnen inmeten, op maat maken en ophangen is een ambacht dat onze gespecialiseerde stoffeerders als geen ander beheersen. Zij komen uw nieuwe overgordijnen vakkundig hangen in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk. Maar ook als u verder weg woont bent u van harte welkom bij Snijders Woonstyle.

Contact

Snijders Woonstyle: uw overgordijnenspecialist in het centrum van Gemert

Wilt u verschillende opties naast elkaar zien? Kleuren in het daglicht bekijken? Of ervaren hoe het materiaal aanvoelt? Kom dan langs in onze ruime showroom in hartje Gemert. Onze gordijnenspecialisten luisteren graag naar uw wensen onder het genot van een kopje koffie en geven u advies op maat. Het vak is van vader op zoon aan ons doorgegeven. Deze jarenlange ervaring zorgt dat wij u kunnen helpen aan gordijnen waar u generaties lang van geniet.

Inspiratie of advies nodig?

We verwelkomen u graag in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies