Verf

De kleur op de muur is heel bepalend voor de uitstraling en de sfeer van een woning. Elke kamer krijgt door kleur zijn eigen karakter. Een zachte kleur op de muur zorgt voor een lichte en frisse uitstraling, terwijl een donkere kleur zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. Bij Snijders Woonstyle denken we graag met u mee over verschillende kleuren en mogelijkheden, zodat uw woning de uitstraling krijgt waarnaar u op zoek bent.

Sigma

Bij Snijders Woonstyle kunt u de verf van Sigma kopen. Het is de meest gebruikte merk onder de professionele gebruikers. Naast de vele verschillende klassieke en trendy kleuren van Sigma, is de verf van Sigma van excellente kwaliteit. De verf dekt goed, waardoor u niet meer verschillende lagen hoeft aan te brengen. Het merk wordt niet voor niets door veel schilders gebruikt!

Histor

Histor is een echt Nederlands merk, dat al meer dan zeventig jaar bestaat. Het merk focust zich voornamelijk op de doe-het-zelver. De verf van Histor is er in veel verschillende kleuren en is van hoge kwaliteit. De grondverf, muurverf en verf kunt u bij Snijders Woonstyle verkrijgen. Voor kleuradvies kunt u ook bij Snijders terecht.

Behang

Met behang transformeert u de uitstraling van uw woning in no-time. Behang is er in vele maten en soorten. Zo kan u kiezen voor een behang met een patroon, bloemen of juist een monochrome uitstraling. U kan er natuurlijk ook voor kiezen om behang te combineren met verf. Voor meer inspiratie en advies bent u van harte welkom bij Snijders Woonstyle.

Eijffinger

Eijffinger is een Nederlands merk dat al meer dan een eeuw geleden is opgericht. Het merk brengt jaarlijks verschillende behangcollecties op de markt. Het behang van Eiffinger staat bekend om de uitgesproken dessins, de mooie kleuren en de goede kwaliteit. Met een behang van Eiffinger in uw huis maakt u echt een statement.