Skip to main content

De vinyl vloeren specialist in Gemert

Met een vinyl vloer kunt u alle kanten op. Kiest u voor een traditionele tegelvloer, een industriële betonlookvloer of toch voor een visgraatvloer? Bij Snijders kunt u kiezen uit verschillende vinylvloeren. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te maken is, geluiddempend werkt en 100% waterdicht is. Daardoor is het ook geschikt voor in de badkamer of keuken.

Verschillende soorten vinyl vloeren

Wanneer u erover nadenkt om een vinylvloer te kopen, bent u bij Snijders Woonstyle aan het juiste advies. We hebben verschillende prachtige PVC-vloeren voor u in de aanbieding: van laminaat- tot betonlook. Stuk voor stuk zorgvuldig uitgekozen en goed bevonden door onze ervaren vakmensen.

Vakkundig geplaatst in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk

Een vinyl vloer leggen is een ambacht dat onze gespecialiseerde stoffeerders als geen ander beheersen. Zij komen uw nieuwe vloer vakkundig plaatsen in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk. Maar ook als u verder weg woont bent u van harte welkom bij Snijders Woonstyle.

Contact

Snijders Woonstyle: uw vinyl vloerenspecialist in het centrum van Gemert

Wilt u verschillende opties naast elkaar leggen? Kleuren in het daglicht bekijken? Of ervaren hoe het materiaal aanvoelt? Kom dan langs in onze ruime showroom in hartje Gemert. Onze vloerenspecialisten luisteren graag naar uw wensen onder het genot van een kopje koffie en geven u advies op maat. Het vak is van vader op zoon aan ons doorgegeven. Deze jarenlange ervaring zorgt dat wij u kunnen helpen aan een vloer waar u generaties lang van geniet.

Inspiratie of advies nodig?

We verwelkomen u graag in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies