Skip to main content

Deco Home Snijders

Deco Home Snijders is de oude bedrijfsnaam van de woonwinkel opgericht in 1973 door Bert Snijders. Deco Home Snijders wordt op het moment gerund door beide zonen van Bert, Jos en John Snijders. Het is begonnen als een woonwinkel voor tapijt en gordijnen, maar al snel groeide het succes van de zaak en daarmee het assortiment van Deco Home Snijders.

Van Deco Home Snijders naar Snijders Woonstyle

Sinds kort gaat de woonwinkel niet verder onder de naam Deco Home Snijders, maar onder de naam Snijders Woonstyle. Snijders Woonstyle staat voor een topservice, een goede garantie, hoge kwaliteit en betrouwbaar vakmanschap. Inmiddels heeft Snijders Woonstyle het grootste gedeelte van het personeel al meer dan 20 jaar in dienst en werken ze met vaste stoffeerders en interieuradviseurs.

Assortiment van Snijders Woonstyle

Het assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Snijders Woonstyle leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten zij zich ook op de zakelijke sector in Gemert en omstreken, waarbij ze grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Bezoek eens de showroom van Snijders Woonstyle voorheen Deco Home Snijders

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor onder andere Gemert, Bakel, Boekel, Beek en Donk, Erp, Elsendorp, Huize Padua en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies