Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Boekel

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel van Boekel en omstreken worden. De woonwinkel waar je vanuit Boekel naartoe gaat voor bijvoorbeeld jaloezieën, vinyl vloeren, behang of interieuradvies van onze interieuradviseurs.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Boekel!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter op het moment niet in Boekel vinden, maar in Gemert. Het dorp nabij Boekel. Wel is er jarenlang een showroom van Snijders Woonstyle gevestigd geweest in Boekel aan het Sint Agathaplein. Vandaag de dag zijn we gevestigd in een grotere showroom in Gemert. De woonwinkel van Snijders Woonstyle is opgericht in 1973 door Bert Snijders.

Snijders Woonstyle is begonnen als een kleinere woonwinkel voor tapijten en gordijnen, maar al snel groeide het succes en het assortiment. Op het moment verkopen we onder andere ook verf, behang en PVC vloeren. Ondanks dat de showroom van Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Boekel, hebben klanten er regelmatig een ritje van krap 10 minuten voor over. U zult zeker niet de eerste zijn uit Boekel die als tevreden klant onze winkel verlaat.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Boekel?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Boekel en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Boekel: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Boekel, Beek en Donk, Gemert, Handel en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies