Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Handel

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel worden van Handel en omliggende dorpen. De woonwinkel waar je vanuit Handel naartoe gaat voor bijvoorbeeld inbetween gordijnen, tapijten, behang of PVC vloeren.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Handel!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in Handel vinden, maar in Gemert. Het dorp naast Handel. De woonwinkel van Snijders Woonstyle is opgericht in 1973 en heeft al vele succesvolle jaren gekend. Zo is Snijders Woonstyle uitgegroeid tot een woonwinkel met een groot assortiment in verschillende producten, zoals verf, tapijten, vloeren en gordijnen.

Ook bieden ze net dat beetje extra, door het aanbod van interieuradvies. Ondanks dat de showroom van Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Handel, hebben klanten er regelmatig een ritje van krap 5 minuten voor over. U zult zeker niet de eerste zijn die vanuit Handel Snijders Woonstyle weet te vinden.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Handel?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Handel en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Handel: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Handel, Bakel, Erp, Elsendorp en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies