Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Bakel

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel van Bakel en omstreken worden. De woonwinkel waar je vanuit Bakel naartoe gaat voor bijvoorbeeld gordijnen, vloerkleden, PVC vloeren of shutters.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Bakel!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in Bakel vinden, maar in Gemert. Het dorp nabij Bakel. De woonwinkel van Snijders Woonstyle is opgericht in 1973 door Bert Snijders. Inmiddels runnen de zonen van Bert, Jos en John Snijders, met succes de zaak.

Zo is Snijders Woonstyle uitgegroeid tot een woonwinkel met een groot assortiment in onder andere vloeren, gordijnen en verf. Ondanks dat Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Bakel, hebben klanten er regelmatig een ritje van 10 minuten voor over. U zult zeker niet de eerste zijn die vanuit Bakel Snijders Woonstyle weet te vinden en als een tevreden klant de winkel zal verlaten.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Bakel?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Bakel en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Bakel: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Bakel, Erp, Elsendorp, Huize Padua en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies