Skip to main content

Interieuradvies op locatie

Een woning inrichten is niet eenvoudig, er moeten veel keuzes en beslissingen worden gemaakt. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bij Snijders Woonstyle kunnen we u voorzien interieuradvies op maat. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van interieur kunnen we u helpen om uw interieur wensen tot een realiteit te maken.

De interieur styliste van Snijders Woonstyle komt bij u langs op locatie en kan u zo goed adviseren over de raamdecoratie, de kleuren van de verf of het behang en welk type vloer het beste in u woning past. Wij helpen u graag mee om van alle losse onderdelen één geheel te maken. Zodat u helemaal tevreden bent het eindresultaat.

Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie over interieuradvies.

Stap 1

Afspraak plannen

Kom langs bij Snijders Woonstyle om uw afspraak met de interieur styliste te maken of neem contact met ons op via de website. Wij zullen u dan benaderen om een afspraak te plannen. 

Stap 2

Kennismaken

De styliste van Snijders Woonstyle komt bij u langs om kennis met u te maken, meer te leren over uw stijl en te kijken naar de ruimte waar het om gaat. Zo kan het advies echt op maat worden gemaakt.

Stap 3

Het advies

Na het gesprek gaat de interieur styliste aan de slag om alle ideeën uit te werken. Dit plan zal dan aan u worden gepresenteerd. Mocht u helemaal tevreden zijn, dan kan het plan uitgevoerd worden!

Vrijblijvend een afspraak maken voor interieuradvies?

Wij komen graag eens bij u langs.

Afspraak maken