Skip to main content

De vloerenspecialist in Gemert

Gaat u verhuizen? Heeft uw oude vloer z’n beste tijd gehad? Of bent u toe aan een nieuwe sfeer in huis? De vloer vormt de basis van uw huis. Door uw eigen stijl te kiezen uit materialen, kleuren, afmetingen, legwijzen en behandelingen geeft u karakter aan iedere ruimte. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom in het centrum van Gemert. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken zodat u investeert in een vloer die perfect bij u past.

Kies uw stijl uit verschillenden vloeren

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we de mooiste en meest kwalitatieve vloeren voor u geselecteerd. Ieder met hun eigen eigenschappen, voordelen en charme. Hieronder vindt u de verschillende vloeren uit ons uitgebreide assortiment. Maar echt oriënteren betekent volgens ons de kleuren ‘in het echt’ bekijken, de materialen voelen en persoonlijk en professioneel advies krijgen van gespecialiseerde vakmensen. In onze speciaalzaak in Gemert is daar volop ruimte voor.

PVC vloeren

De PVC vloeren van Snijders Woonstyle zijn van hoge kwaliteit. Een PVC-vloer heeft vele voordelen: het is gemakkelijk in het onderhoud, is niet van echt te onderscheiden en is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bij Snijders Woonstyle vindt u PVC vloeren in veel verschillende stijlen, waardoor het altijd bij uw interieurwensen past.

Meer over PVC vloeren

Vinyl vloeren

Met een vinyl vloer kunt u alle kanten op. Kiest u voor een traditionele tegelvloer, een industriële betonlookvloer of toch voor een visgraatvloer? Bij Snijders kunt u kiezen uit verschillende vinylvloeren. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te maken is, geluiddempend werkt en 100% waterdicht is. Daardoor is het ook geschikt voor in de badkamer of keuken.

Meer over vinyl vloeren

Marmoleum vloeren

Marmoleum vloeren zijn duurzaam en milieuvriendelijk, omdat ze gemaakt worden van natuurlijke ingrediënten, zoals hars of lijnzaadolie. Naast duurzaam is een marmoleum vloer praktisch en stevig. De vloeren zijn krasbestendig, bestand tegen een stootje en trekken weinig stof en vuil aan. De vloeren komen in verschillende dessins en kleuren, waardoor u altijd een vloer vindt die bij uw interieur past.

Meer over marmoleum vloeren

Tapijt

Een tapijtvloer heeft een warme uitstraling. Het leggen van een tapijtvloer in uw woning heeft verschillende voordelen. Tapijt zorgt voor comfort in huis, het is geluiddempend en werkt isolerend. Bij Snijders Woonstyle heeft u de keuze voor een laag- of hoogpolig tapijt in verschillende kleuren en patronen.

Meer over tapijt

Vloerkleden

Een vloerkleed is bepalend voor de inrichting van u huis, het zorgt namelijk voor sfeer, comfort en demping van geluid. Bij Snijders Woonstyle heeft u keuze uit laag- of hoogpolige vloerkleden in verschillende kleuren en patronen.

Meer over vloerkleden

Houten vloeren

Een houten vloer heeft een eigen karakter. Elke houten vloer is anders door de gebruikte houtsoort, de structuur van de planken en de manier van leggen. In het assortiment van Snijders Woonstyle hebben we verschillende mooie merken houten vloeren van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u extra lang van uw houten vloer genieten.

Meer over houten vloeren

Vakkundig geplaatst in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk

Een vloer leggen is een ambacht dat onze gespecialiseerde stoffeerders als geen ander beheersen. Zij komen uw nieuwe vloer vakkundig plaatsen in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk. Maar ook als u verder weg woont bent u van harte welkom bij Snijders Woonstyle.

Contact

Inspiratie of advies nodig?

We verwelkomen u graag in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies