PVC vloeren

De PVC vloeren van Snijders Woonstyle zijn van hoge kwaliteit. Een PVC-vloer heeft vele voordelen: het is gemakkelijk in het onderhoud, is niet van echt te onderscheiden en is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Bij Snijders Woonstyle vindt u PVC vloeren in veel verschillende stijlen, waardoor het altijd bij uw interieurwensen past.

Vinyl vloeren

Met een vinyl vloer kunt u alle kanten op. Kiest u voor een traditionele tegelvloer, een industriële betonlookvloer of toch voor een visgraatvloer? Bij Snijders kunt u kiezen uit verschillende vinylvloeren. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te maken is, geluiddempend werkt en 100% waterdicht is. Daardoor is het ook geschikt voor in de badkamer of keuken.

Marmoleum vloeren

Marmoleum vloeren zijn duurzaam en milieuvriendelijk, omdat ze gemaakt worden van natuurlijke ingrediënten, zoals hars of lijnzaadolie. Naast duurzaam is een marmoleum vloer praktisch en stevig. De vloeren zijn krasbestendig, bestand tegen een stootje en trekken weinig stof en vuil aan. De vloeren komen in verschillende dessins en kleuren, waardoor u altijd een vloer vindt die bij uw interieur past.

Tapijt

Een tapijtvloer heeft een warme uitstraling. Het leggen van een tapijtvloer in uw woning heeft verschillende voordelen. Tapijt zorgt voor comfort in huis, het is geluiddempend en werkt isolerend. Bij Snijders Woonstyle heeft u de keuze voor een laag- of hoogpolig tapijt in verschillende kleuren en patronen.

Vloerkleden

Een vloerkleed is bepalend voor de inrichting van u huis, het zorgt namelijk voor sfeer, comfort en demping van geluid. Bij Snijders Woonstyle heeft u keuze uit laag- of hoogpolige vloerkleden in verschillende kleuren en patronen.

Houten vloeren

Een houten vloer heeft een eigen karakter. Elke houten vloer is anders door de gebruikte houtsoort, de structuur van de planken en de manier van leggen. In het assortiment van Snijders Woonstyle hebben we verschillende mooie merken houten vloeren van de hoogste kwaliteit. Zo kunt u extra lang van uw houten vloer genieten.

Schuren of behandelen?

Bent u al de trotse eigenaar van een prachtige houten vloer? Wist u dat om het hout mooi te houden het belangrijk is om het hout regelmatig te voeden en opnieuw te laten behandelen middels schuren en oliën? Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact met ons op.

Contact

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies