Skip to main content

Inbetween gordijnen op maat gemaakt in Gemert

Inbetween gordijnen, ook wel inbetweens zijn een kruising van gordijnen en vitrages. Inbetweens zijn vaak in meer of mindere mate doorschijnend. Daarom worden ze vaak gecombineerd met andere raamdecoratie zoals jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en plissés. Bij Snijders Woonstyle adviseren we u graag over de juiste kleur en stofsoort. Bovendien maken we u gekozen inbetween gordijn altijd perfect op maat.

Verschillende soorten inbetweens

Bij Snijders Woonstyle hebben we een ruim aanbod inbetween gordijnstoffen in ons assortiment. Stuk voor stuk met zorg geselecteerd en goed bevonden door onze ervaren vakmensen. Ook zijn er verschillende afwerkingen mogelijk, zoals gordijnen met een moderne waveplooi of gehangen op een trendy zwarte designrail.

Vakkundig gehangen in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk

Inbetween gordijnen inmeten, op maat maken en ophangen is een ambacht dat onze gespecialiseerde stoffeerders als geen ander beheersen. Zij komen uw nieuwe inbetweens vakkundig hangen in regio Gemert, Veghel, Uden en Beek en Donk. Maar ook als u verder weg woont bent u van harte welkom bij Snijders Woonstyle.

Contact

Snijders Woonstyle: uw inbetweensspecialist in het centrum van Gemert

Wilt u verschillende opties naast elkaar zien? Kleuren in het daglicht bekijken? Of ervaren hoe het materiaal aanvoelt? Kom dan langs in onze ruime showroom in hartje Gemert. Onze gordijnenspecialisten luisteren graag naar uw wensen onder het genot van een kopje koffie en geven u advies op maat. Het vak is van vader op zoon aan ons doorgegeven. Deze jarenlange ervaring zorgt dat wij u kunnen helpen aan gordijnen waar u generaties lang van geniet.

Inspiratie of advies nodig?

We verwelkomen u graag in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies