Skip to main content

Snijders Woonstyle

Snijders Woonstyle is in 1973 opgericht door Bert Snijders. Begonnen als woonwinkel voor tapijt en gordijnen aan de Virmundtstraat in Gemert. Met een eigen gordijnatelier en eigen stoffeerders groeide Snijders Woonstyle in 2 jaar tijd flink waardoor er al snel een nieuw pand nodig was. In 1975 werd de verhuizing naar Haageijk 4 in Gemert in gang gezet wat tot op heden nog altijd de huidige vestiging is.

Beide zonen Jos en John Snijders kwamen op jonge leeftijd in de zaak en deden op verschillende locaties ervaring op in het vak. In 1989 namen Jos en John de woonwinkel over van hun vader wat al snel resulteerde in het aannemen van eigen personeel en een flinke uitbreiding naar o.a. tapijt, raamdecoratie, verf en behang.

Inmiddels heeft Snijders Woonstyle het grootste gedeelte van het personeel al meer dan 20 jaar vast in dienst en groeit het naast de particuliere sector ook in de zakelijke sector door uitvoering van grotere projecten zoals de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en de complete inrichting van scholen in de regio.

Vestiging in 1975?

Vestiging nu