Skip to main content

Jaloezieën

Met jaloezieën kunt u spelen met het licht dat uw woning in komt. Snijders Woonstyle levert horizontale jaloezieën van hout en aluminium.  Kiest u voor een aluminium jaloezie? Dat geeft uw huis een luxe en moderne uitstraling, terwijl houten jaloezieën voor meer sfeer zorgt in huis. De producten van Snijders Woonstyle worden voor u op maat gemaakt, zodat het perfect past op uw raam.

Plissés

Plisségordijnen passen in elke interieurstijl door de variatie aan mogelijkheden en modellen. Ze zijn uitermate geschikt voor zonwering én zorgen voor het behoud van privacy in uw huis. De plisségordijnen bestaan uit één laag stof met horizontale plooien, waardoor het gordijn als een harmonica opgevouwen kan worden.

Rolgordijnen

Voor elk raam passen rolgordijnen. Zo kan u kiezen voor stijlvolle rolgordijnen in de woonkamer of voor verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer. Rolgordijnen zijn praktisch, stijlvol en geschikt voor alle type ramen. Bij Snijders vindt u rolgordijnen in verschillende stijlen, dessins en kleuren, waardoor het bij elke interieurstijl past.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn is een van de nieuwste trends binnen de raamdecoratie. Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stof, die u ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Het zorgt voor een combinatie van sfeer en functionaliteit. De gordijnen zijn gemakkelijk in iedere gewenste stand te zetten, waardoor u zelf het lichtinval en de inkijk kan bepalen.

Vouwgordijnen

Raamdecoratie met een elegante uitstraling. Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor de gordijnen opgevouwen worden in plaats van opgerold. De vouwgordijnen van Snijders zijn er in verschillende modellen met de keuze tussen tientallen stoffen en kleuren. Daarnaast kan u zelf kiezen hoe de vouwgordijnen afgewerkt worden. Zo zijn de vouwgordijnen helemaal naar uw wens.

Plissé duette gordijnen

Een variant van plisségordijnen zijn de plissé duette gordijnen. De duette heeft twee stoflagen. Het voordeel van een dubbele stoflaag is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Door de dubbele stoflaag is het mogelijk om te kiezen voor een verduisterende variant, waardoor het een goede keuze is voor uw slaapkamer.

Shutters

Shutters zijn luiken met verstelbare lamellen die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. De lamellen zitten vaak in de luiken verwerkt zodat er geen koorden in verwerkt zitten. Een shutter kan ook open of dicht geklapt worden waardoor je makkelijk kunt spelen met lichtinval. De luiken zorgen verder ook voor een hele andere uitstraling!

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies