Skip to main content

De vloerkleden specialist in Gemert

Een vloerkleed is bepalend voor de inrichting van u huis, het zorgt namelijk voor sfeer, comfort en demping van geluid. Bij Snijders Woonstyle heeft u keuze uit laag- of hoogpolige vloerkleden in verschillende kleuren en patronen.

Verschillende vloerkleden voor de perfecte sfeer in huis

In onze showroom in Gemert liggen verschillende vloerkleden voor u klaar. Ieder met hun eigen eigenschappen, voordelen en charme. Gaat u voor een trendy rond vloerkleed? Creëert u sfeer met een vintage look vloerkleed? Of gaat u voor comfort met een hoogpolig vloerkleed of karpet? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Snijders Woonstyle: uw vloerenspecialist in het centrum van Gemert

Wilt u verschillende opties naast elkaar leggen? Kleuren in het daglicht bekijken? Of ervaren hoe het materiaal aanvoelt? Kom dan langs in onze ruime showroom in hartje Gemert. Onze vloerenspecialisten luisteren graag naar uw wensen onder het genot van een kopje koffie en geven u advies op maat. Het vak is van vader op zoon aan ons doorgegeven. Deze jarenlange ervaring zorgt dat wij u kunnen helpen aan een vloer waar u generaties lang van geniet.

Inspiratie of advies nodig?

We verwelkomen u graag in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies