Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Erp

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel worden van Erp en omliggende dorpen. De woonwinkel waar je vanuit Erp naartoe gaat voor bijvoorbeeld raamdecoratie, tapijten, horren of houten vloeren.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Erp!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in Erp vinden, maar in Gemert. Het dorp naast Erp. De woonwinkel van Snijders Woonstyle is begonnen als een kleinere woonwinkel voor tapijten en gordijnen, maar al snel groeide het succes, de winkel en zo ook hun assortiment.

Op het moment verkopen ze onder andere ook behang, verschillende soorten vloeren en verf. Ondanks dat de woonwinkel van Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Erp, hebben klanten er regelmatig een ritje van krap 5 minuten voor over. U zult zeker niet de eerste zijn die vanuit Erp Snijders Woonstyle weet te vinden.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Erp?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Erp en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Erp: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Erp, Elsendorp, Huize Padua, Keldonk-Boerdonk en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies