Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Elsendorp

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel van Elsendorp en omstreken worden. De woonwinkel waar je vanuit Elsendorp naartoe gaat voor bijvoorbeeld overgordijnen, PVC vloeren, vouwgordijnen of verf.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Elsendorp!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in Elsendorp vinden, maar in Gemert. Het dorp naast Elsendorp. Ondanks dat Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Elsendorp, hebben klanten er regelmatig een ritje van krap 10 minuten voor over.

U zult zeker niet de eerste zijn die vanuit Elsendorp Snijders Woonstyle weet te vinden. Zo verlaten er al vele klanten tevreden de winkel met een aankoop uit ons assortiment. Dit assortiment is momenteel zeer breed met zowel producten in behang en verf als in vloeren en gordijnen.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Elsendorp?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Elsendorp en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Elsendorp: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Elsendorp, Huize Padua, Keldonk-Boerdonk, De Mortel en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies