Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen De Mortel

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel worden van De Mortel en omliggende dorpen. De woonwinkel waar je vanuit De Mortel naartoe gaat voor bijvoorbeeld PVC vloeren, jaloezieën, rolgordijnen of tapijt.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij De Mortel!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in De Mortel vinden, maar in Gemert. Het dorp naast De Mortel. Ondanks dat Snijders Woonstyle niet gevestigd is in De Mortel, hebben klanten er regelmatig een ritje van 5 minuten voor over.

U zult zeker niet de eerste zijn uit De Mortel die als tevreden klant de winkel zal verlaten. Zo zijn er al vele mensen die Snijders Woonstyle hebben weten te vinden door ons brede assortiment in onder andere raamdecoratie, gordijnen en vloeren. Ook de goede service en het aanbod van interieuradvies maakt dat onze klanten blijven terugkomen.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit De Mortel?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in De Mortel en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit De Mortel: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor De Mortel, Boekel, Beek en Donk, Gemert en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies