Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Gemert

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel van Gemert en omstreken worden. De woonwinkel waar je vanuit Gemert naartoe gaat voor bijvoorbeeld rolgordijnen, houten vloeren, jaloezieën of behang.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt in Gemert!

De showroom van Snijders Woonstyle vind je in hartje Gemert. De woonwinkel is opgericht in 1973 door Bert Snijders. Het is begonnen als een kleinere woonwinkel voor tapijten en gordijnen aan de Virmundtstraat in Gemert.

Al snel groeide het succes van Snijders Woonstyle, waardoor er ook een groter pand nodig was. Twee jaar later verhuisde daarom de woonwinkel naar Haageijk 4 in Gemert. Hier bevindt de woonwinkel zich nog steeds. Kom gerust eens langs! U zult zeker niet de eerste zijn uit Gemert die als tevreden klant onze winkel verlaat.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Gemert?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Gemert en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Gemert: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Gemert, Handel, Bakel, Erp en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies