Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Beek en Donk

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel worden van Beek en Donk en omliggende dorpen. De woonwinkel waar je vanuit Beek en Donk naartoe gaat voor bijvoorbeeld overgordijnen, marmoleum vloeren, verf of plissés.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Beek en Donk!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in Beek en Donk vinden, maar in Gemert. Het dorp naast Beek en Donk. De woonwinkel van Snijders Woonstyle is opgericht in 1973 door Bert Snijders.

Het is begonnen als een kleinere woonwinkel voor tapijten en gordijnen, maar al snel groeide het succes van Snijders Woonstyle, waardoor het assortiment is uitgebreid. Op het moment hebben de zonen van Bert Snijders, Jos en John Snijders, de zaak overgenomen. Ondanks dat de woonwinkel van Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Beek en Donk, hebben klanten er regelmatig een ritje van krap 10 minuten voor over. U zult zeker niet de eerste zijn uit Beek en Donk die als tevreden klant onze winkel verlaat.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Beek en Donk?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Beek en Donk en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Beek en Donk: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Beek en Donk, Gemert, Handel, Bakel en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies