Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Keldonk-Boerdonk

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel van Keldonk-Boerdonk en omstreken worden. De woonwinkel waar je vanuit Keldonk-Boerdonk naartoe gaat voor bijvoorbeeld marmoleum vloeren, gordijnen, vloerkleden of behang.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Keldonk-Boerdonk!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in Keldonk-Boerdonk vinden, maar in Gemert. Het dorp nabij Keldonk-Boerdonk. Ondanks dat Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Keldonk-Boerdonk, hebben klanten er regelmatig een ritje van 10 minuten voor over.

U zult zeker niet de eerste zijn uit Keldonk-Boerdonk die als tevreden klant de winkel zal verlaten. Zo zijn er al vele mensen die Snijders Woonstyle hebben weten te vinden door ons brede assortiment en goede service.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Keldonk-Boerdonk?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Keldonk-Boerdonk en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Keldonk-Boerdonk: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Keldonk-Boerdonk, De Mortel, Boekel, Beek en Donk en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies