Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Veghel

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel van Veghel en omstreken worden. De woonwinkel waar je vanuit Veghel naartoe gaat voor bijvoorbeeld PVC vloeren, jaloezieën, gordijnen of tapijt.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Veghel!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in Veghel vinden, maar in Gemert. Het dorp nabij Veghel. Ondanks dat Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Veghel, hebben klanten er regelmatig een autorit van een kleine 20 minuten voor over.

U zult zeker niet de eerste zijn uit Veghel die als tevreden klant de winkel zal verlaten. Zo zijn er al vele mensen die Snijders Woonstyle hebben weten te vinden door ons brede assortiment in onder andere raamdecoratie, gordijnen en vloeren. Ook de goede service en dat u van A tot Z geholpen wordt maakt dat onze klanten blijven terugkomen. Zo wordt alles op maat gemaakt en voor u geïnstalleerd in huis.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Veghel?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Veghel en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Veghel: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Veghel, De Mortel, Boekel, Beek en Donk en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies