Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Volkel

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel worden van Volkel en omliggende dorpen. De woonwinkel waar je vanuit Volkel naartoe gaat voor bijvoorbeeld verschillende soorten vloeren, raamdecoratie, gordijnen of tapijten.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Volkel!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in Volkel vinden, maar in Gemert. Het dorp nabij Volkel. Ondanks dat Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Volkel, hebben klanten er regelmatig een kwartiertje in de auto voor over.

Snijders Woonstyle is begonnen als een wat kleinere woonwinkel wat al snel groeide. Op het moment bieden ze een ruim assortiment aan in onder andere raamdecoratie, gordijnen en vloeren. U zult zeker niet de eerste zijn uit Volkel die als tevreden klant de winkel zal verlaten. Ook het feit dat alles op maat wordt gemaakt en wordt geïnstalleerd bij u thuis, maakt dat onze klanten blijven terugkomen.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Volkel?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Volkel en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Volkel: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Volkel, Veghel, De Mortel, Boekel en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies