Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Mill

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel worden van Mill en omliggende dorpen. De woonwinkel waar je vanuit Mill naartoe gaat voor bijvoorbeeld verschillende soorten vloeren, raamdecoratie, gordijnen of tapijten.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Mill!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in Mill vinden, maar in Gemert. Het dorp nabij Mill. Ondanks dat Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Mill, hebben klanten er regelmatig een ritje van 20 minuten in de auto voor over.

Snijders Woonstyle is begonnen met een wat kleiner assortiment. Dit is inmiddels uitgegroeid naar een zeer breed assortiment in onder andere raamdecoratie, gordijnen en vloeren. U zult zeker niet de eerste zijn uit Mill die als tevreden klant de winkel zal verlaten. Ook het feit dat je kunt worden geholpen door interieuradviseurs, dat alles op maat wordt gemaakt en wordt geïnstalleerd bij u thuis, maakt dat onze klanten blijven terugkomen.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Mill?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Mill en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Mill: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Mill, Volkel, Veghel, Uden en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies