Skip to main content

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen Uden

Wij van Snijders Woonstyle willen dé woonwinkel van Uden en omstreken worden. De woonwinkel waar je vanuit Uden naartoe gaat voor bijvoorbeeld verschillende soorten vloeren, raamdecoratie en gordijnen.

Raamdecoratie, vloeren en gordijnen op maat gemaakt nabij Uden!

De showroom van Snijders Woonstyle kun je echter niet in Uden vinden, maar in Gemert. Het dorp naast nabij Uden. Ondanks dat Snijders Woonstyle niet gevestigd is in Uden, hebben klanten er regelmatig 20 minuten in de auto voor over door onze service, kwaliteit en vakmanschap.

U zult zeker niet de eerste zijn uit Uden die als tevreden klant de winkel zal verlaten. Zo zijn er al vele mensen u voorgegaan. Dit omdat wij u van A tot Z tot dienst zijn. Van het interieuradvies en het op maat maken van de materialen tot het installeren van de vloeren, gordijnen of raamdecoratie.

Wat hebben wij als woonwinkel in raamdecoratie, vloeren en gordijnen te bieden aan onze klanten uit Uden?

Ons assortiment bestaat uit diverse raamdecoratie, vloeren, gordijnen, verf, behang en horren. Wij leveren producten aan de particuliere sector en zorgen dat deze op maat zijn gemaakt zodat het perfect past bij uw huis. Daarbij richten wij ons ook op de zakelijke sector in Uden en omstreken, waarbij we grotere projecten uitvoeren. Denk hierbij aan de complete inrichting van kantoren en vergaderruimtes bij bedrijven en scholen.

Klanten uit Uden: bezoek eens onze showroom

De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Loop gerust eens binnen om te kijken wat we te bieden hebben en je te laten adviseren door een van onze interieuradviseurs. En hopelijk loop jij dan ook als tevreden klant naar buiten bij Snijders Woonstyle, dé woonwinkel voor Uden, Volkel, Veghel, De Mortel en omstreken.

Inspiratie of advies nodig?

Wij heten u graag welkom in onze showroom in Gemert.

Ik wil inspiratieIk wil interieuradvies